Instagram Feed
Kontakt

+45 86 27 12 14

 

Skovmøllevej 51, 8270 Højbjerg

Search
Skovmøllen

Historien

I skoven ved Moesgaard ligger den dejlige Skovmølle. Historien er lang, siden 1800-tallet har Skovmøllen fungeret som udskænkning / beværtning.

I dag drives Skovmøllen af Værten Rune Aaby og hans Team.

Med benene begravet i det klassiske køkken, fortolker køkkenet retter som, smørrebrød og æggekage samt mere moderne retter.

Køkkenet arbejder sammen med lokale producenter, og udvælger nøje råvarer som alle lever op til køkkenets standarter.

Selskaber

Barnedåb, konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, der er mange anledninger til at inviterer jeres gæster ned til os. Sammen finder vi de løsninger som er bedst for Jer. Vi har stor erfaring i afholdelse af selskaber, så tøv ikke med at kontakte os.

Vores råvarer

Råvarer skal være lokale, udvalgt fordi de giver mening for os. Klassiske retter bliver fortolket og serveret med respekt og omhu.

Flæske æggekage har sin helt specielle plads på skovmøllen. Siden 1946 har den været en fast del af udvalget på Skovmøllens menukort. I dag serveres den dog med Frilands bacon fra Grambogaard.

Omgivelser

Vi ligger i skoven ved Moesgård. Skovmøllen består af den gamle vandmølle med tilhørende bygninger. Man kan både besøge vandmøllen, gå tur ved herregården, mølledammen og i skoven.

Skovmøllen

Vores hold

I dag drives Skovmøllen af værten Rune Aaby og hans team.

Med benene begravet i det klassiske køkken, fortolker køkkenet retter som, smørrebrød og æggekage samt mere moderne retter.

Se vores menu