MENUER

VÆLG 3 RETTER (FORRET, HOVEDRET & DESSERT) KR. 333,-

EKSTRA RET KR. 88,-

   Vi tager forbehold for enkelte råvarer ændringer.

 

17/4-16/7

 

FORRETTER

  

LAKS EN BELLEVUE

Rimmet færøsk laks & danske "kaviar"

Vagtelæg, agurker fra Malling, urteemulsion & sprøde salater

  

ET ANDERLEDES STJERNESKUD

Skærising sous de vide 48C, håndpillede rejer & ørredrogn

Råmarinerede hvide asparges, "1000 øers dressing", toast Melba & øko urter fra Lars i Lisbjerg

 

HOVEDRETTER (Vælg mellem tre slags kød)

 

SKINDSTEGT KYLLING FRA HOPBALLEMØLLE & TRØFFELSAUCE

NORDJYSK NATURKVÆG SOUS DE VIDE 56,7 & TIMIANSAUCE

 OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG (+Kr. 66,- PR. PERSON)

Spæde grønsager, gulerodscreme & klorofyl olie der smager

Kartofler 2017 med ramsløgssmør & Islandsk salt

   

OST & DESSERT

 

OSTE FRA ARLA UNIKA

Velvalgte unikke oste med behørigt tilbehør

  

DANSKE RABARBER

Flødeparfait & bagt rabarberkompot med vanilje
Rugbrødsknas med chokolade, rabarber"guf" & havesyrer


HAVTORN FRA VESTKYSTEN

Havtornsorbet & "pannacotta"
Karamel, havtorn i vanilje sirup & brændt chokolade

* Skifter til jordbær alt efter sæsonen

 

17/7-1/10

 

FORRETTER

  

LAKS EN BELLEVUE

Rimmet færøsk laks & danske "kaviar"

Vagtelæg, agurker fra Malling, urteemulsion & sprøde salater

  

SLETHVAR & ØSTERS

Saltet slethvar & østersvinaigrette

Masser af kål fra Marienlyst, maltgrene & karse

 

 HOVEDRETTER (Vælg mellem tre slags kød)

 

SKINDSTEGT KYLLING FRA HOPBALLEMØLLE & HØNSEGLACE MED ESTRAGON

NORDJYSK NATURKVÆG SOUS DE VIDE 56,7 & TRØFFELSAUCE

OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG (+66,- PR. PERSON)

Sommergrønt, gulerodscreme & klorofyl olie der smager

Kartofler 2017 med urtesmør & Islandsk salt

   

OST & DESSERT

 

OSTE FRA ARLA UNIKA

Velvalgte unikke oste med behørigt tilbehør

  

DANSKE BROMBÆR

Danske brombær & flødeparfait med masser af vanilje
Brunsvigerdrys, brombær"guf" & havesyrer


DANSKE HINDBÆR

Hindbærsorbet & "rombudding"
Karamel, hindbær i vanilje sirup & brændt chokolade