En aften med Claus Meyer
Kom til en hyggelig og stemningsfuld aften på Skovmøllen, hvor vi hylder
Claus' mange bidrag til det kulinariske landskab.
Aftenen starter med et foredrag, hvor Claus deler sin historie, og sætter scenen for de retter,
der senere serveres i Pejsestuen.
Glæd dig til en aften med mad og drikke inspireret af Claus' livsrejse.
Forret
Strandkrabbebisque med æbler fra Lilleø
Serveres med vild æblecider
Hovedret
Braiseret nakke af hjort
Medailloner af ryg af hjort
Knuste smørstegte/sprødstegte kartofler
Lynstegte rosenkålsblade med skalotteløg og persille
Glacerede rødbeder med blommeeddike fra Nordhavn og friskrevet peberrod
Stegte svampe fra skoven
Syltede kvæder
Sauce på vildfont og fadlagret blommeeddike
Dessert
Tarte Tatin med vaniljeis
En gastronomisk oplevelse med vildtsmag og sæsonens bedste råvarer!
Hertil serveres en vinmenu, samt mulighed for fadøl fra Aarhus bryghus,
alkoholfri øl fra Thisted bryghus og Thy sodavand
Kaffe/the til desserten
CLAUS MEYER
Hvem skulle have troet, at en diæt af frysegrønt, hvid sovs og skamkogte kartofler ville opfostre en af Nordens mest indflydelsesrige gastronomiske entreprenører? At en socioøkonomisk kokkeskole kunne starte en madrevolution, eller at Nykøbing FC ville slå FCK ud af landspokalturneringen? Claus Meyer var drivkraften bag noma og Det Ny Nordiske Køkken. Han har omsat sine erfaringer til madskoler i nogle af verdens fattigste områder, og han er i dag tilbage i Meyers med fokus på forretningsudvikling, bæredygtighed og virksomhedens nye formål. Claus er desuden engageret i Melting Pot Fonden og flere unge virksomheder,
hvor han yder strategisk rådgivning.
Lær af hans rejse om innovation, læring og passion.