top of page

Frokostkortet
Skovmøllen og Skovmøllen Ø

Vi udvælger vores råvarer med respekt og omhu. Den mad, vi serverer, er lokal, bæredygtig og udvalgt med blik for detaljen. Klassiske danske retter bliver fortolket i en nutidig ramme og serveret med et smil.


Æggekagen har sin helt specielle plads på skovmøllen. Siden 1946 har den været en fast del af udvalget på Skovmøllens menukort.

Som udgangspunkt serverer vi de samme retter på Skovmøllen og Skovmøllen Ø.

Smørrebrød

Vi anbefaler 2 stykker hvis du er

almindelig sulten, 3 hvis du mener det.

”Vores Taknemlighed Til De Få Skridt Til Havet,,

Møllens sildetallerken

Gammeldags modnede røde og hvide sild med behørigt tilbehør

155.-

 

Smørstegt Rødspætte

Møllens remoulade, tyttebær, grillet citron

135,-

 

Kartoffelmad (vegetar)

Kartoffelmad med rygeostecreme, løvstikke mayo, rå løg, syltede løg, friterede løg og ærteskud

110,-

 

Varmrøget makrel med tomat i variation

Makrelfilet, tomatchutney, mayo, bagte tomater

120,-

 

Koldrøget laks

Peberrodscreme, dild agurk, fennikel

135,-

 

Skovmøllens Hønsesalat

Peberbacon fra Nr. Søby, estragon, æble

120,-

 

Rørt Tatar Af Dansk Okse

Rørt tatar med ramsløgsmayo, friteret selleri,

rå æggeblomme og karse

135,-

Børnemenu 

Vi har ikke en specifik børnemenu på Skovmøllens restauranter, da vi har den grundlæggende tilgang, at børn skal smage på maden og kan spise det samme som voksne. Dog tilbyder vi en reduceret pris på vores retter og ved selskaber til børn mellem 2-12 år. 

Allergener

Venligst gør det nemmere for vores medarbejdere at betjene jer og give jer en god oplevelse. Oplys hvis der er allergener som vi skal forsøge at tage hensyn til, så vil vi gøre vores bedste. 

Klassiske retter

 

Æggekage anno 1946

Flæsk, rødbede og sennep

175,-

 

 

Hvide asparges

(Kan laves vegetarisk)

Blanquet, pocheret æg, rejer,

urtesalat, (lun ret)

195,-

 

 

Rejemad

Stenbiderrogn, citronmayonnaise, marmorerede æg, grønne salater og

smørstegt brød

195,-

 

Tarteletter med høns i asparges

185,-

 

 

En Hyldest til Giber Å

Sprødstegt forel i urtepanade, rillette af varmrøget laks, ørredrogn, marinerede krebsehaler, uret emulsion og serveres på smørstegt brød

205,-

Frokostbord

Med udgangspunkt i smørrebrødskortet serveres 5 deleretter, som udvælges af kokken.  

2 slags brød fra Møllens Køkken

 (min. 2 personer)

265,- per gæst 

Screenshot 2023-03-07 at 19.30_edited.jpg
bottom of page