Medarbejderne
Fundamentet for Skovmøllens restauranter
Skovmøllens Restauranter har i dag (2024) ca. 65 medarbejdere, hvoraf 25 er fuldtidsansatte. Her kan du læse mere om hvad vi kommer af, hvad vi er passionerede omkring, og hvordan vi ønsker at drive Skovmøllens restauranter sammen med vores medarbejdere.
Trivsel og bæredygtighed
På Skovmøllens restauranter hæver vi barren. Vi vil skabe, og sikre det bedste arbejdsmiljø i branchen. Trivsel hos vores medarbejdere er hele fundamentet, også for den unikke gæsteoplevelse. Vores medarbejderløfte understøttes af vores tre interne værdier: Tillid - tryghed - tålmodighed. Vi ønsker et arbejdsfællesskab, hvor alle uanset alder, køn, faglighed og nationalitet er velkommen.
For os er bæredygtighed en ambition på flere måder. Bæredygtighed ved at bruge lokale og nøje udvalgte råvarer, og at sikre at det som serveres på tallerkenen, er fremstillet med mest mulig omtanke for vores miljø og omgivelser.
Herudover prioriteter vi også at agere bæredygtigt i måden vi driver vores organisation på
- en bæredygtig tallerken er fuldstændig ligegyldig, hvis den, der serverer den, ikke trives og ikke føler sig tilpas i jobbet.
Når gamle venner mødes
Jens, Ann Cathrine og Thomas er vokset op i hver deres lille landsby lidt uden for Horsens. Som børn kendte de ikke hinanden, trods den korte afstand på 5 km. Først da Thomas og Jens møder hinanden på efterskole skabes et venskab, som i dag også er blevet til et fast makkerskab. Jens købte og startede Skovmøllen v. Moesgaard i slutningen af 2021. I sommeren 2022, over et glas vin, opstod idéen om et samarbejde, og således har trekløveret, siden starten af 2023, dannet partnerskab. I dag driver og ejer de Skovmøllens restauranter. Ud over trekløverets tætte venskab, bor Ann Cathrine og Thomas også under samme tag.
De 3 kommer hver især med deres personlige- og faglige kompetencer, grundlaget for driften og den fortsatte udvikling af virksomheden.