Vinter Sæsonmenu
1. November - 30. december 2024
(der tages forbehold for ændringer)
Forret: Portionsanrettet
Lun ballotine af rødtunge, røget laks og spinat
Hummerbisque – ørredrogn – purløg
Serveres med friskbagt brød
Hovedret: Serveres som social dining
Langtidsstegt kalvefilet i urtecrisp
Øl braiserede svinekæber vendt i rødvinsglace – gremolata
Grønkålssalat – appelsin vinaigrette – appelsinfilet – granatæbler
Salat med bagte gulerødder – spinat – feta – nøddeknas
Variation over selleri – puré med brunet smør – saltbagte – sprødstegt
Kartoffelkompot med krydderurter
Pebersauce med syltede sennepskorn
Dessert: Portionsanrettet
Chokolade – kirsebær – ananas
Intens Chokolademousse med kirsebær bombe, rom braiserede ananas og kirsebær is
Hertil serveres vinmenu, øl/vand/saft samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.
Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster
Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke Vinter sæsonmenuen