top of page

 Vinter Sæsonmenu 

1. November - 30. december 2024

(der tages forbehold for ændringer)

Forret: Portionsanrettet

Lun ballotine af rødtunge, røget laks og spinat

Hummerbisque – ørredrogn – purløg

Serveres med friskbagt brød 

Hovedret: Serveres som social dining

Langtidsstegt kalvefilet i urtecrisp

Øl braiserede svinekæber vendt i rødvinsglace – gremolata

Grønkålssalat – appelsin vinaigrette – appelsinfilet – granatæbler

Salat med bagte gulerødder – spinat – feta – nøddeknas

Variation over selleri – puré med brunet smør – saltbagte – sprødstegt

Kartoffelkompot med krydderurter

Pebersauce med syltede sennepskorn

 

Dessert: Portionsanrettet

Chokolade – kirsebær – ananas

Intens Chokolademousse med kirsebær bombe, rom braiserede ananas og kirsebær is

 

Hertil serveres vinmenu, øl/vand/saft samt kaffe/the til desserten.

Se prisen under selskabspriser.

Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster

Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke Vinter sæsonmenuen

bottom of page