Det tidlige forår: Sæsonmenu
4. Februar - 22 april 2025
(der skal tages forbehold for ændringer i henhold til sæsonvarer)
Forret: Portionsanrettet
Pocheret hvid fisk
Serveres på små urter med ”fyldt” muslingecremesauce
Hertil hjemmebagt surdejsbrød
Hovedret, serveres social dining nede på borderne
Ballotine af unghane med confiterede lår
Langtidsstegt, rosa culotte med urter
Rosenkålspuré med ”salat” af sprøde rosenkålsblade
Gulerødder i variation – gratin, bagte karamelliserede med sprød krumme og persille/crudité
Sæsonsalat vendt med cremet vinaigrette
Kartoffel-jordskokke kompot med sprøde jordskokker
Rødvinsglace
Dessert: Portionsanrettet
Pocheret pære, krystalliseret hvid chokolade, Sifon af creme anglaise, æblesorbet og lun ”blød” chokoladesauce
Hertil serveres vinmenu, øl/vand/saft samt kaffe/the til desserten
Se prisen under selskabspriser
Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster.
Ønskes ikke kød, respekteres dette og vi kan tilføje en ekstra grønt-ret som alternativ
Tilkøbsmuligheder
Ekstra mellem ret: + 95-, pr kuvert
Oste som alternativ dessert: + 45 -, . pr kuvert
Ost som ekstra dessert: + 95 ,- . pr kuvert
Natmad:
SUPPE + 95,-
Vinter: Kartoffel porre med bacontern, purløg og crouton
Sommer: Kold krydret tomatsuppe
LUN SANDWICH 95,-
Surdejsbrød, pesto, ålerøget skinke, vesterhavsost, salat
GOURMET hotdogs 115,-
Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor.
Forår Sæsonmenu
Slut april - midt juni 2025
(der skal tages forbehold for ændringer i henhold til sæson)
Forret: Portionsanrettet
Rimmet laks
små salater – citrus - syrnet fløde - urteolie - ørredrogn - crudité
Serveres med brød og smør fra vores eget bageri
Hovedret: Serveres som social dining
Serveres som "social dining" på bordene, med mulighed for mere
Kylling fra Hopballe Mølle glaseret med ramsløg
Langtidsstegt rosa kalvetyksteg med urter og hvidløg
Smørstegte små kartofler med løvstikkesalsa
Forårsgrønt i forskellig variation
Sæsonsalat med cremet vinaigrette
Kalveglace
Dessert: Portionsanrettet
Gateaux Marcelle med solbærsorbet, bær,
frugtskum og krystalliseret chokolade
Hertil serveres vinmenu, øl/vand/saft samt kaffe/the til desserten.
Se prisen under selskabspriser.
Vi kan tage højde for allergier og vegetarer. Det skal meldes ind senest 14 dage før selskabet, sammen med det endelige antal gæster
Eksempel på anretning af sæsonmenu nedenfor. Dette er ikke billeder af nuværende menu - nedenfor ses efterårsmenu 2024