Selskaber

Restaurant Skovmøllen er et kvalitetsbevidst valg, når I skal fejrer en begivenhed eller holde et møde. Lad vores historiske lokaler danne unikke rammer for et private arrangement, med op til 75 gæster.

Op til 25 gæster kan holde privat middagsselskab i Skovstuen. Et smuk, afskærmet område i restauranten, som er ideelt til runde fødselsdage, bryllupsmiddag, firma arrangementer o.lign.

I pejsestuen ved runde borde kan op til 75 gæster nyde dit arrangement. Smukt opdækket med hvide duge og friske blomster, afvikles arrangementet efter dine ønsker.

Med sine naturskønne omgivelser, er Skovmøllen også en fin og anderledes ramme, for et formiddagsmøde efterfulgt af en skøn frokost og en gåtur i Moesgård skoven. Skovmøllen har ofte dannet rammen om dåbsfester, konfirmationer, fødselsdage og bryllupper.

Vi opfylder gerne særlige ønsker, men I kan samle appetit og inspiration med et kig på vores menukort her på hjemmesiden. Mulighederne er mange, men vigtigst af alt er vores fokus på kvalitet, smag, lokale råvarer og god service.

Lad os vejlede jer trygt frem til en enestående dag.

Afbestillingsregler for selskaber: Læs mere her
Brunchbuffet hos Skovmøllen
Menuen hos Skovmøllen
Buffet hos Skovmøllen
Selskabspriser hos Skovmøllen
Bryllup hos Skovmøllen
Konfirmation hos Skovmøllen
Barnedåb hos Skovmøllen
Bookingreglerne hos Skovmøllen
Kontakt Skovmøllen